user
IPHONE 14 VE IPHONE 14 PLUS’IN SARI RENK SEÇENEĞİYLE TANIŞIN

Sıradaki içerik:

IPHONE 14 VE IPHONE 14 PLUS’IN SARI RENK SEÇENEĞİYLE TANIŞIN

İSTANBUL’UN YENİ BULUŞMA NOKTASI: THE ARTISAN İSTANBUL HOTEL

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

istanbulun yeni bulusma noktasi the artisan istanbul hotel fO8OiApH

825214d4 29b5 40dc bc5f 0cd6d8f064a8 otel

Şehrin yeni buluşma noktası The Artisan İstanbul Hotel; kendine has yarattığı sanat, gastronomi ve tasarım odaklı dünyasıyla unutulmaz tecrübelere konut sahipliği yapıyor. Dünyada 100’den fazla ülkede 3700’den fazla oteli bünyesinde bulunduran Accor Grubu’nun sanat, gastronomi ve tasarım odaklı dünyasıyla unutulmaz tecrübelere İstanbulda’ki en yeni ve keyifli durağı The Artisan İstanbul, yüksek kalite ve hizmet standartlarının yanı sıra inovatif yaklaşımıyla da fark yaratıyor. Geçen yıl açılan ve kısa müddette büyük ilgi gören otelin giriş katında Art&Kitchen, süper Boğaz görüntülü terasında ise Bozcaada’nın en yeterli restoranı Madam Niça yer alıyor.

aa2adc56 5396 4f3f bad9 20748faa81d5 460742be 0adc 41f2 b552 e7ad7776893a

İstanbul’un tarihi ve beğenilen semtlerinden Gümuşsuyu’nda yer alan ve geçen yıl kapılarını açan The Artisan İstanbul MGallery, Standart, Delux, Delux Boğaz Görüntülü ve Boğaz ve kent görüntülü süitler olmak üzere tamamı yenilenmiş toplam 136 odanın bulunduğu, 120 kişilik güçlü takımıyla hizmet veriyor. İnançlı Turizm Sertifikalı otelin pandemi kapsamında aldığı tüm tedbirler titizlikle uygulanıyor.

Sanatın İzinde


8bec1365 3673 485b aef4 6bb2378d849f 6fc268b5 874b 4b18 92f3 e42ee57b7222Hayatın içinde olmayı ve onu seyretmekten çok yaşamayı tercih edenlerin buluşma noktası olan The Artisan İstanbul MGallery’nin çok beğenilen dekorasyonu Erhan Sağır imzalı. Markanın ruhuna uygun olarak yenilikçi ve konforlu bir anlayışla tasarlanan otelin iç dünyası en büyük gücünü sanattan alıyor. Şık lobisi, koridorları ve odalarında birçok sanat yapıtına mesken sahipliği yapan otelde Richard Mas, Şükrü Karakuş, Selma Gürbüz, Derya Geylani Vuruşan, Haydar Akdağ, Atilla Galip Pınar ve Seyit Bozdoğan üzere birçok yerli ve yabancı sanatkarın yapıtları sergileniyor.

Gastronomik Buluşma

56d3819b ad89 4a1d ba1f 09e3e175e26c 861a35d3 5d7e 41df 822b 2b53ab79461eThe Artisan İstanbul’un giriş katında ve süper Boğaz görüntülü terasında Madam Niça’nın çok sevilen lezzetleri var. Art&Kitchen tüm gün semt sakinlerinin keyifli buluşmaları ve iş toplantıları için epeyce ülkü. Terasında da Bozcaada’nın en yeterli restoranı Madam Niça’nın çok sevilen menüsü unutulmaz bir ambiyansla kahvaltıdan öğle ve akşam yemeklerine güçlü bir menü sunuyor. Özel kokteylleriyle de büyük ilgi gören Madam Niça’nın adadan ilhamla kurgulanan keyifli dünyasını keşfedin.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber