user
2023 OSCAR PARTİLERİNDEN EN İYİ GÖRÜNÜMLER

Sıradaki içerik:

2023 OSCAR PARTİLERİNDEN EN İYİ GÖRÜNÜMLER

Kış gelmeden saçlarınızı kurtarın!

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

kis gelmeden saclarinizi kurtarin y3m8iwqY

Bu yıl ister plaja, ister havuza, hatta sadece arka bahçenize gitmiş olun, yeterince korumadıysanız saçınızın bir miktar zarar görmüş olması muhtemeldir. Güneş, kum ve deniz karışımı buklelerinize zarar vermiş, onları hasara uğratmış, kurutmuş ve susuz bırakmış olabilir. Sorunun kökenine inerek başlayalım.

thelifeco sac bakim yagi ve maskesi

Mevsim eğlenceli yazdan kışa dönerken donuk, cansız, kırılgan, kuru, düğümlü ve kolay koparılabilen saçlara sahip olmak istemiyorsanız TheLifeCo Doğal Saç Maskesi ve Doğal Saç Bakım Yağı ile bir an önce tanışmanızın zamanı gelmiş demektir.

Nemlendirici saç maskesi kullanın

Saç tellerinize nem kazandırmak ve yumuşaklığını geri kazandırmak için yoğun bir saç maskesi kullanabilirsiniz.

thelifeco sac bakim maskesi

TheLifeCo HairFood Değerli Yağlar Serisi Duş Öncesi Onarıcı Doğal Saç Maskesi, yabancı maddeleri gidermek ve yorgun, stresli saçları onarmaya ve canlandırmaya yardımcı olmak için provitamin B5, E vitamini, zeytinyağı, shea butter, hint yağı, buğday proteini, provitamin B5 ve E Vitamini ile formüle edilmiş.

NASIL UYGULANIR?

Nemli saç ve saç derinize masaj yaparak uygulayın. Tercihen en az 30 dk. beklettikten sonra iyice durulayın. Sonrasında şampuan ile yıkayın. Maksimum etki için haftada 2-3 kez tekrarlayın.

Kızarmış saç sadece bir mecaz değildir. Güneşin ultraviyole ışınları aslında ‘saç telini pişirir.’ Hasar en çok, boyalı saçlar soluklaştığında ve ağardığında belirginleşir. Boyanmamış saçlar bile güneşin neden olduğu strese maruz kalır. Bu UV ışınları saçları kurutur ve saç gövdesinin normalde pürüzsüz olan kütikülünü veya dış katmanını pürüzlendirir.

TheLifeCo HairFood Değerli Yağlar Serisi Doğal Saç Bakım Yağı da, ağırlaşma yapmayan ve organik hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı, hint yağı, zeytinyağı formülü ile saçlara yeniden hayat vermek için tasarlanmış. Ürün, yoğun saç bakım maskesi ve duş sonrası nemlendirme bakımı için kullanılabilir.

NASIL UYGULANIR?

Yoğun bakım için kuru saça uyguladıktan sonra 2-3 saat bekletilip durulayın. Ya da duştan önce ıslak ya da kuru saçta 30 dakika bekletin.

Saç Maskesi Fiyatı: 439.90 TL
Saç Bakım Yağı Fiyatı: 499.90 TL

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber