user
YVES ROCHER TÜRKİYE ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE KATKI ÇAĞRISI BAŞLATIYOR

Sıradaki içerik:

YVES ROCHER TÜRKİYE ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE KATKI ÇAĞRISI BAŞLATIYOR

PİLOT SAATLERİNİN ÖZÜNE DÖNÜŞ

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

pilot saatlerinin ozune donus UUTyblrh

3ba2f323 367b 45a6 a7d6 a3bca104e326 longines

Longines Pilot Majetek, 21. yüzyılın estetik ve teknik kodlarını göz gerisi etmeden tarihi yaşanmışlıkları ve çağdaş dokunuşları bir ortaya getiriyor. Yastık biçimindeki çelik kasa üzerine yerleştirilmiş çift istikametli yivli bezel, saatin yepyeni karakterini ortaya koyarken bu modüle ilham veren 1935 modelini de çağrıştırıyor.

Saatin birinci versiyonundaki kavisli yastık biçimindeki kasası, 1 Nisan 1935’te İsviçre’nin Bern kentindeki Memleketler arası Sınai Mülkiyet Ofisi’nde tescil edilen eşsiz dizaynının altını çiziyor. Bu saat havacılar için tasarlanmış olsa da; sağlam, sağlam, hassas ve kolay okunabilir bir kesim arayan geniş bir kitlenin de ilgisini çekmişti.

Yeni Longines Pilot Majetek’in teknik ve ergonomik özellikleri büsbütün değiştirildi. Tekrar düzenlenen oranları, yepyeni hafif kavisli yastık biçimi ve daha yuvarlak boynuzları, günümüzün trendlerine ahenk sağlıyor.

Arkası vidalı çelik kasanın dışında saat 9 konumunda “1935” yazılı hatıra plakası yer alıyor. Birinci Longines “Majetek” modelinin çıkış tarihini söz eden bu yazı, patenti yeni alınan dişli sistemini gizliyor. İç kısımda yer alan fosforlu ve hareketli üçgen işaretleyici yahut “Başlangıç vakti göstergesi”nin eşlik ettiği harici yivli döner bezel, sisteminin 10 bar (100 m) su geçirmezliğini garantiliyor.

Safir kristalden bağımsız olan kronograf, kristalin altında ve kadranın üzerinde yer alıyor. 1935 modelinde bezel ve imli kristal bir bütün olarak dönerken, mevcut modelde sabitlenen safir cam, yeni kasanın su geçirmezliğine katkıda bulunuyor.

Havacılar için özel olarak tasarlanmış öbür saatler üzere, yeni Longines Pilot Majetek de optimum okunabilirlik sunan mat siyah bir kadrana sahip. Eski radyum efektli Super-LumiNova® kaplanmış beyaz çerçeveli, ray tipi dakika indeksiyle vurgulanan saatleri gösteriyor.

Rodyum uçlu baton tipi ibreler bunların üzerinde hareket ediyor. Fosforlu ibreler geceleri optimum okunabilirlik sağlıyor. Kadranın saat 6 pozisyonunda alçaltılmış büyük uzunluk küçük saniye kadranı, yivli bezel ile birlikte bu pilot saatinin orjinal fonksiyonel karakterini hatırlatıyor. Saat çok âlâ dengelenmiş genel tesiriyle adeta bir zarafet timsali.

f1991e55 0511 410d 9e40 59a8bbda412d a165608b e192 48cf a89d 0fb7349aa560

Manyetik dirençli silikon istikrar yayı ile donatılmış özel Longines L893.6 kalibre ile çalışan yeni Longines Pilot Majetek, 72 saatlik güç rezervine sahip. Saat, bağımsız bir denetim kuruluşu olan İsviçre Resmî Kronometre Test Enstitüsü (COSC) tarafından verilen kronometre sertifikasını taşıyor. Birebir vakitte, bej dikiş ayrıntılı kahverengi ve koyu yeşil deri seçenekleriyle sunulan iki kayışıyla öne çıkıyor. Buna ek olarak geri dönüştürülmüş materyallerden üretilmiş haki yeşil NATO tipi bir kayışı da bulunuyor. Güçlü karakteri ile Longines Pilot Majetek, her an her yerde hem günlük kullanım hem de maceralarınız için ülkü bir modül olarak karşımıza çıkıyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber