user
L’OCCITANE’DAN SELÜLİTLERE KARŞI YENİ ENGİNARLI SERİ

Sıradaki içerik:

L’OCCITANE’DAN SELÜLİTLERE KARŞI YENİ ENGİNARLI SERİ

IPHONE 14 VE IPHONE 14 PLUS’IN SARI RENK SEÇENEĞİYLE TANIŞIN

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iphone 14 ve iphone 14 plusin sari renk secenegiyle tanisin bawSSbFU

63d55952 f12b 47d1 a957 5cfddd494eab watch%20pink%20receipt%20Copy%2038 1

Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus’ın yeni sarı renk seçeneğiyle seriye bu ilkbaharda daha da fazla rengin eklenmiş olduğunu duyurdu. Uzun ömürlü olacak biçimde tasarlanıp geliştirilen mükemmel iPhone 14 ve iPhone 14 Plus, sağlam Ceramic Shield ön yüzeye, daha güzel bir performans sürekliliği ve daha kolay tamirler için güncellenmiş iç dizayna ve harika bir pil ömrüne sahip. Üstelik iPhone 14 Plus, iPhone’da şimdiye kadarki en uzun pil ömrünü sunuyor. Her iki model de büyüleyici fotoğraf ve görüntüler için çift kamera sistemi, güçlü A15 Bionic çip ve uydu üzerinden Acil SOS ve Trafik Kazası Algılama üzere yenilikçi güvenlik özelliklerini içeriyor. Yeni sarı iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için 10 Mart Cuma gününden itibaren ön sipariş verilebilecek ve bu modeller 14 Mart Salı gününden itibaren satışa sunulacak.

“İnsanlar iPhone’u seviyor ve her gün her şeyde iPhone’a güveniyor. Artık yeni sarı iPhone 14 ve iPhone 14 Plus ile seriye heyecan verici bir model daha ekleniyor.” diyen Apple’ın Küresel eser Pazarlamadan Sorumlu Lider Yardımcısı Bob Borchers, kelamlarına şöyle devam ediyor: “Olağanüstü pil ömrü, hafif tasarım, profesyonel düzeyde kamera ve görüntü özellikleri, uydu üzerinden Acil SOS üzere çığır açan güvenlik özellkleri ve iOS 16’nın sunduğu her şey iPhone 14’ü yeni bir iPhone almak isteyenler için harika bir seçenek haline getiriyor.”

067f0ddc 817c 4b13 9b92 402ad812e7a4 af3c30a7 5cd8 4eee a2b0 ad52d44dd8b4Muhteşem pil ömrüyle sağlam ve şık bir tasarım
6.1 inç iPhone 14 ve 6.7 inç iPhone 14 Plus, havacılık ve uzay sanayisi standartlarında alüminyumdan oluşan, suya ve toza güçlü bir dizayna sahip. Öteki tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam olan Ceramic Shield ön yüzey ise iPhone’u sıvı dökülmesine ve kazalara karşı koruyor. Güncellenmiş iç tasarım, ağır iş yüklerinde ve yüksek güç gerektiren oyunlarda daha düzgün bir performans sürekliliği sunuyor ve tamiratları kolaylaştırıp maliyetlerini azaltıyor. Her iki model de Dolby Vision dayanağının yanı sıra azamî 1200 nit HDR parlaklığını destekleyen OLED teknolojili göz alıcı Muhteşem Retina XDR ekrana sahip. Bir iPhone’da şimdiye kadarki en uzun pil ömrünü sunan iPhone 14 Plus’ın daha büyük ekranı oyun oynamak, içerikleri ve Apple Fitness+ idmanlarını izlemek için kusursuz.

Her anı yakalamanız için güçlü çift kamera sistemi
iPhone 14 ve iPhone 14 Plus ile kullanıcılar, gelişmiş çift kamera sistemini ceplerinde taşıyabiliyor. Sistemde, mükemmel fotoğraflar ve görüntüler için daha büyük sensöre sahip olan etkileyici ve yeni bir pro düzey Ana kameranın yanı sıra eşsiz perspektifler yakalamayı sağlayan Ultra Geniş kamera bulunuyor. Hem iPhone 14 hem de iPhone 14 Plus, daha net yakın çekimler ve harika küme selfie’leri için farklı uzaklıktaki birden fazla süjeye otomatik olarak odaklanan yeni TrueDepth ön kameraya sahip. Daha geniş diyafram ise loş ışıkta çok daha parlak renkli ve detaylı çekimleri mümkün kılıyor.

a75c1dad eb98 4642 86f4 3a79c17caf4e 8f471e6c d0f7 40bf b86e a7889f5043d7
iPhone 14 serisi, orta ila loş ışıkta fotoğraf çekme performansını evvelki jenerasyona nazaran TrueDepth ve Ultra Geniş kamerada 2 kata ve yeni Ana kamerada 2,5 kata kadar olmak üzere tüm kameralarda artıran Photonic Engine özelliğini kullanıcılara sundu. Donanım ve yazılımın kusursuz entegrasyonu sayesinde Photonic Engine, bariz olmayan dokuları koruyor, daha hoş renklerle sonuç veriyor ve fotoğrafın daha fazla bilgi içermesine imkan tanıyor.

iPhone 14 serisindeki Hareket modu ve Sinematik mod üzere görüntü özellikleri kullanıcılara yaratıcılıklarını sergileme imkanı veriyor. Hareket modu, hareket halindeyken çekilen görüntülerde bile önemli sarsıntılara ve hareketlere ahenk sağlayarak net manzaralar elde etmeye imkan tanıyor. Saniyede 30 kare 4K ve saniyede 24 kare 4K takviyesi veren Sinematik mod, odağı kolay ve yenilikçi bir biçimde otomatik olarak değiştiren alan derinliği efekti sayesinde sinematik görselliğe sahip anlar yakalayabiliyor.

7a088a0d 5cd2 451c 8637 1601a3299375 ca96d7a6 aec4 4c8e 9db4 4f18d4d08f01Güvende hissetmeniz için çığır açan güvenlik özellikleri
iPhone 14 ve iPhone 14 Plus, en çok gereksinim duyulan anlarda acil yardım sağlayabilen kritik güvenlik özellikleri sunuyor. Özel olarak tasarlanan bileşenler ve bunlara büsbütün entegre olan yazılımlar ile geliştirilen uydu üzerinden Acil SOS özelliği, kullanıcıların hücresel ağ yahut Wi-Fi kapsamı dışındayken acil davet merkezlerine ileti göndermesine imkan tanıyor. Üstelik kullanıcılar ağ irtibatının olmadığı yerlerde arkadaşlarına ve ailelerine nerede olduklarını göstermek için Bul uygulamasını açıp uydu üzerinden pozisyon paylaşabiliyor. ABD, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda ve Birleşik Krallık’ta kullanıcılara acil durumlarda yardımcı olan bu servis, bu ayın sonuna hakikat Avusturya, Belçika, İtalya, Lüksemburg, Hollanda ve Portekiz’de de kullanıma sunulacak.

iPhone 14 serisindeki Trafik Kazası Algılama özelliği, önemli trafik kazalarını algılayabiliyor ve kullanıcı şuurunu yitirirse yahut iPhone’una ulaşamazsa acil davet merkezini otomatik olarak arayabiliyor. Bir milyon saatin üzerinde gerçek sürüş ve çarpışma bilgilerinden beslenen Apple tasarımı hareket algoritmaları; iPhone’daki yeni ivmeölçer ve jiroskobun yanı sıra GPS, barometre ve mikrofonla5 birlikte bu yenilikçi güvenlik özelliğini hayata geçiriyor. Trafik Kazası Algılama özelliği Apple Watch ile birlikte kullanıldığında her iki aygıtın eşsiz güçlü taraflarından kusursuz biçimde yararlanarak kullanıcıların yardıma tesirli bir halde ulaşmalarını sağlıyor.

5dd5452f e01c 4c5c 97e5 6359a68e9fc3 71def16b 05b6 4778 a102 e2bfd9ea996a

Gücünü 5 Çekirdekli GPU’ya sahip A15 Bionic çipten alıyor
A15 Bionic çip sayesinde iPhone 14 ve iPhone 14 Plus, profesyonel seviyede güçlü bir performans sunuyor. 5 çekirdekli GPU şiddetli iş akışlarını daha da hızlandırıyor ve hem görüntü uygulamalarında hem de yüksek performans gerektiren oyunlarda daha kusursuz grafikler sunuyor. A15 Bionic çip birebir vakitte Photonic Engine, Hareket modu ve Sinematik mod üzere kamera özelliklerine güç veriyor. Üstelik bütün bunları yaparken etkileyici bir pil ömrü sunuyor ve Secure Enclave bilgi şifreleme ile saklılığı ve güvenliği koruyor. İki adet performans ve dört adet verimlilik çekirdeğine sahip 6 çekirdekli CPU güçlü vazifeleri kolay kolay tamamlayabiliyor. Saniyede 15,8 trilyon süreç yapabilen 16 çekirdekli Neural Engine sayesinde iOS 16’daki özellikler ve üçüncü taraf uygulama tecrübeleri için yapay öğrenme süreçleri daha da süratli gerçekleştiriliyor.

iOS 16 ile birlikte
Fotoğrafların süjelerini saatin önüne kusursuz formda yerleştiren çok katmanlı bir efekt, bilgilerin tek bakışta görülmesini sağlayan araç kadroları ve ilham veren yeni bir duvar kağıdı galerisiyle iOS 16, Kilit Ekranı’nda şimdiye kadar yapılan en büyük güncellemeyi sunuyor. Kilit Ekranı’na bağlanmanın ve uygulamalarda Odak filtreleri oluşturmanın yeni bir yolunu sunan Odak özelliği artık daha da güçlü. Canlı Etkinlikler, kullanıcıların spor müsabakaları yahut araç paylaşımı üzere aktiflikleri direkt Kilit Ekranı’ndan gerçek vakitli olarak takip etmelerini sağlıyor. İletiler uygulamasıyla kullanıcılar bildirileri düzenleyebiliyor, geri alabiliyor ve yazışmaları okunmadı olarak işaretleyebiliyor. Kimlik hırsızlığına yahut data sızıntılarına karşı korunan yeni jenerasyon geçiş anahtarları sayesinde Safari’de gezinmek artık daha da inançlı. Canlı Metin, görüntülerdeki metinlerle etkileşime geçme, para ünitelerini süratlice dönüştürme ve metinleri diğer lisanlara çevirme üzere marifetler sunuyor. Kullanıcılar ayrıyeten, bir fotoğrafın süjesini basılı tutup art plandan kaldırarak İletiler üzere uygulamalara yerleştirebiliyor. iCloud Paylaşılan Fotoğraf Arşivi, fotoğrafları altı adede kadar aile üyesiyle sıkıntısız formda paylaşmanın yeni bir yolunu sunuyor. Ve Apple Music Sing ile kullanıcılar, en sevdikleri müziklere ayarlanabilir vokaller ve gerçek vakitli müzik kelamlarıyla eşlik edebiliyor.

a2e775a4 9292 4b99 b885 81d21cda2b80 610ee35e 82a7 4eae 937a c4fc4ab59331

iPhone ve çevre
iPhone 14 ve iPhone 14 Plus gezegenimiz üzerinde en az tesir yaratacak biçimde tasarlandı. Anten sınırlarında kimyasal yollarla daha güçlü, yüksek performanslı bir materyale dönüştürülmüş tekrar bedellendirilen plastik su şişelerinden yararlanılıyor. Tamiratları kolaylaştıran yesyeni bir iç dizayna sahip iPhone 14 modellerinde MagSafe’dekiler de dahil tüm mıknatıslarda yüzde 100 geri dönüştürülmüş ender bulunan toprak elementleri ve Taptic Engine’da yüzde yüz geri dönüştürülmüş tungsten kullanılıyor. Her iki modelde de çok katmanlı baskı devre kartlarındaki lehimde yüzde 100 geri dönüştürülmüş kalay, çok katmanlı baskı devre kartlarının kaplamasında ve tüm kameraların kablolarında yüzde 100 geri dönüştürülmüş altın yer alıyor. Lif bazlı ambalajın dış yüzeyinde şeffaf plastik kullanılmaması, Apple’ı 2025 yılının sonuna kadar tüm ambalajlarda plastik kullanımını büsbütün sona erdirme gayesine yakınlaştırıyor.

Apple bugün global kurumsal operasyonlarında büsbütün karbon nötr olmayı başardı. 2030’a kadar ise üretim tedarik zincirinin tamamı ve bütün eser hayat döngüleri dahil tüm çalışmalarında yüzde 100 karbon nötr olmayı planlıyor. Bu da satılan her Apple aygıtının bileşen üretimi, montaj, nakliye, müşteri kullanımı ve şarjdan geri dönüşüm ve gereçlerin geri kazanılmasına kadar her evrede iklim üzerinde net sıfır tesire sahip olması demek.

Gece yarısı, yıldız ışığı, (product)red, mavi ve mor renklere ek olarak sarı renk seçeneğine kavuşacak olan iPhone 14 ve iPhone 14 Plus; 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleriyle, sırasıyla 32.999 TL ve 36.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber