user
H&M X MUGLER

Sıradaki içerik:

H&M X MUGLER

L’OCCITANE’DAN SELÜLİTLERE KARŞI YENİ ENGİNARLI SERİ

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

loccitanedan selulitlere karsi yeni enginarli seri

9ab2b730 278b 4adf 9b3a beade8a65e7d watch%20pink%20receipt%20Copy%2038 1

Efsanelerden, lokman doktor reçetelerinden ilham alan L’Occitane, pişmiş enginar suyunun, toksin atıcı, arındırıcı ve bedeni hafifleten özelliklerini keşfetti. Uzun yıllar süren AR-GE sonrası üretilen Artichoke peeling ve masaj kremi, dünya ile birebir anda Türkiye’ye geldi.

L’Occitane’ın 2023 yazına bir çeşit armağanı kabul edebileceğimiz, çok argümanlı oldukları Artichoke peeling ve masaj kremi, kullanıcı yorumlarına nazaran yalnızca 28 günde tesirini gösteriyor ve bacakları adeta yine yapılandırıyor.

İçten dışa beden bakımı…
Hareketsiz bir hayat üslubu ve hormon değişiklikleri, kan sirkülasyonunu yavaşlatabilir. Bu da bacaklarda tartı ve şişlik hissine, sıkılık kaybına ve selülite yol açabilir. Sabahları güne başlarken hissettiğimiz hafifliği günün sonunda kaybetmeye başlarız. Bu durum, tıpkı vakitte kılcal kan dolanımının da etkilenmesine neden olur ve sonucunda portakal kabuğu üzere bir görünüm bacaklara yerleşir ve sonunda beden sıkılığını kaybeder. L’Occitane’ın enginarlı masaj kremi nemlendirme için duş ve peeling sonrası mikrosirkülasyonu uyaran hafif bir masajla uygulanır ve tesirlerini süratlice görebileceğiniz elastikiyet ve sıkılaşma süreci başlar.

Yeniden hafifleyin!
L’Occitane araştırmacılarının söylemi bu noktada değerli; “Bütünsel hoşluğun sırrını arayanlar için yeni beden bakım koleksiyonumuz Artichoke, gözle görünenin ötesinde kişinin kendisini yine tanımlayabileceği bir beden bakımı sunuyor.”

L’Occitane’ın çiftçi desteği
Enginar organik olarak, ESAT (Etablissement et Services d’Aide par le Travail / Fransız Takviye ve Çalışma Yardımı Kuruluşu) bünyesindeki çiftçiler tarafından sürdürülebilir bir halde yetiştirilmektedir ve tüm tedarik onlardan yapılıyor.

Enginar hakkında…
Enginar, polifenol (antioksidant) ve inülin (prebiyotik bir lif) bakımından zengindir. Yağ parçalama, idrar söktürme ve kolesterolle savaşma özellikleri ile bilinir. L’Occitane, detoks tesirine sahip bu harika besinin kozmetikte kullanımını sağlamak için, tedavi edici özellikleriyle bilinen yapraklarına odaklandı. Uzun yıllarını araştırmaya, denemeye, laboratuvarda in vitro testler yapmaya ve sonuçlara nazaran parametreleri güncelleyip tekrar araştırmaya ve denemeye ayırdı. Ve sonunda çıkan sonuçlar hakikaten çok tatmin ediciydi; enginar mikro kan deveranını tetiklemek için tek sözle harikaydı.

In vitro testler enginar özünün; kılcal damarların çalışmasını tetiklediğini ve cildin sıkılığını x2 kat arttırdığını gösterdi. Yağ hücrelerinin geçirgenliği ise yüzde 60 oranında azaldı.

Adım 1
Isıtın ve aktive edin

Artichoke beden peelingini avcunuzun ortasında ısıtın ve aktifleştirin. Islak bacaklarınıza masajla uygulayın, sonra yıkayın. Bu enginar özlü cilt peelingi, meyyit deriyi arındırmaya ve cildi yenilemeye yardımcı oluyor. Akabinde uygulanacak masaj kreminin aktifliği artıyor.
Fiyat: Artichoke Body Scrub 200 ML – 935 TL

Adım 2
Yenileme ve sıkılaştırma

Enginar özlü masaj kremi, cildi ağır bir halde nemlendirirken, sıkılaştırıyor ve besliyor. Ödemden ötürü şişen bacakları rahatlatıyor ve hafifletiyor. Gua Sha masaj aleti ile birlikte kullanıldığında, daha derin tesirli bir masajla ve kılcal kan sirkülasyonunu düzenlemeye yardımcı oluyor. Gua Sha kremin aktifliği artırıyor. Kullanıcıların yüzde100’ü eserin sadece bir aylık kullanımdan sonra bacaklarındaki ödemin azaldığını ve ciltlerinnin sıkılaştığını belirtmiştir.
Fiyat: Artichoke Massage Cream 200 ML – 1145 TL

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber