user
AVEDA İLE 2023 SAÇ TRENDLERİ

Sıradaki içerik:

AVEDA İLE 2023 SAÇ TRENDLERİ

HBO MAX, “GOSSIP GIRL” YENİ SEZONU İPTAL ETTİ

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

hbo max gossip girl yeni sezonu iptal etti kcVF7iHY

a85bfaf2 89d0 4d4c a28f 890bfc2ec000 gossip

Gossip Girl’in dönüşü, şu anki ikinci döneminin ötesine geçmeyecek. HBO Max, 26 Ocak’ta yayınlanacak 2. dönem finalinin akabinde üçüncü dönemini sipariş etmemeyi seçti.

Bununla birlikte, dizinin öbür bir ağda yahut akış platformunda hayat bulma bahtı tekrar de küçük olabilir. Bu ortada, showrunner ve yaratıcı Joshua Safran, Twitter’da bir gönderi yayınladı ve bir açıklamada bulundu:

“Dedikodu şu: Üzülerek, Gossip Girl’ün HBO Max’te devam etmeyeceğini duyurmak zorundayım. EP’ler ve ben, ağımıza ve stüdyoya inançları ve takviyeleri için sonsuza kadar minnettar olacağız; sinsi beyinleri ve hünerli yetenekleri için müellifler; işbirlikçilerin ve arkadaşların en büyüğü olduğu için süperstar takımı; ve gruba sıkı çalışmaları, bağlılıkları ve proje sevgileri için teşekkür ederiz. Bu, dürüst olmak gerekirse, üstten aşağıya üzerinde çalıştığım en mükemmel setti. Şu anda öteki bir mesken arıyoruz, lakin bu iklimde bu güçlü bir çaba olabilir ve bu yüzden şayet bu sonsa, en azından en yükseklere çıktık. İzlediğiniz için hepinize teşekkür ederim ve umarım her şeyin nasıl bir ortaya geldiğini görmek için önümüzdeki Perşembe finali izlersiniz. xoxo”

So here’s the goss: it is with the heaviest of hearts that I have to announce GOSSIP GIRL will not be continuing on HBO Max. The EPs and I will forever be grateful to: pic.twitter.com/kLpEn8kCMG

— Joshua Safran (@Anthologist) January 19, 2023

HBO Max de yaptığı açıklamada habere şu cevabı verdi: “Bizi Üst Doğu Yakası’na ve Constance Billard’daki tüm skandallara geri götürdükleri için Josh Safran, Stephanie Savage ve Josh Schwartz’a minnettarız. Gossip Girl’ün üçüncü döneminde ilerlemiyor olsak da, bu dizinin yeni bir izleyici kitlesine sunduğu baştan çıkarıcı aşk üçgenleri, hesaplı geriden bıçaklama ve kusursuz moda için onlara teşekkür ediyoruz.”

Gossip Girl’ün yine başlatılması, 2021’de muazzam bir hayran kitlesiyle prömiyerini yaptı; HBO Max’e nazaran, o sırada platformunda yepyeni bir dizinin en çok izlenen başlangıcıydı. İkinci dönem, 2022’nin sonlarında daha sessiz bir giriş yaptı.

2007’de CW’de prömiyeri yapılan yepyeni Gossip Girl, Blake Lively, Leighton Meester ve Penn Badgley üzere başrolleri genç yıldızlığa fırlattı. Tekrar başlatma, birinci şovla birebir dünyada gerçekleşirken, yeni, daha çeşitli bir oyuncu takımına ve daha ırksal ve cinsel açıdan daha kapsayıcı öykülere sahipti. “(Orijinal) Gossip Girl, o vakitler hayatın nasıl görüldüğüydü.” Başrol oyuncusu Whitney Peak daha evvel ELLE’ye demişti.

Hala birinci Gossip Girl’e izleyebilir ve akabinde yeni kısmı yahut bir sonraki periyodu deneyimleyebilirsiniz. Gossip Girl’ün her iki versiyonu da şu anda HBO Max’te yayınlanıyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber