user
MAISON FRANÇAISE INTERIOR AWARDS 2022 İLE İÇ MEKAN TASARIMCILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sıradaki içerik:

MAISON FRANÇAISE INTERIOR AWARDS 2022 İLE İÇ MEKAN TASARIMCILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

AVEDA İLE 2023 SAÇ TRENDLERİ

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

aveda ile 2023 sac trendleri

bffa4096 2e55 4be9 b96c bdd56d8113d9 a

%100 vegan, hayvan dostu, yüksek performanslı ve doğal türevli saç bakım eserlerine sahip Aveda, Küresel Saç Kesim Artisti Bastian Casaretto ile 2023 saç trendlerini aktaran bilgi dolu bir aktifliğe imza attı. Aktiflik 10 Ocak Salı günü The Seed İstanbul ’da gerçekleşti. İçeriğiyle dikkat çeken bu aktiflikte iştirakçiler 2023 saç trendleri hakkında bilgi sahibi olurken, Aveda’nın %100 vegan ve doğal türevli eserlerini de deneyimleme fırsatı da buldu.

Etkinlikte açılış konuşmaları sonrası, alanında uzman olan Yoga ve Pilates Eğitmeni Dila Yazıcı, iştirakçiler ile uygulamalı olarak nefes terapisi gerçekleştirdi. Akabinde MD Kuaför Kurucusu Mustafa Demirbağ, The Most kurucusu Emrah Demirci ve Estetica&Hairist Mecmuası Genel Yayın Direktörü Erkan Güzel’in iştiraki ve Türkiye’nin önde gelen kuaförleri ve salonlarının temsilcileriyle “Estetica Talks by Aveda – Aşkın Peşinde” oturumunda kuaförlüğün dünden bugüne değişiminden bahsedildi. Daha sonrasında ise müellif Mümin Sekman iştirakçilere motivasyonel ve muvaffakiyet odaklı bir konuşma gerçekleştirdi.

aa029a9c f38c 4388 bded 4d2d9e23e5c7 a3f0b579 8f5e 497f 8dd3 b001e3b46b5c
Programın devamında Aveda Küresel Saç Kesim Artisti Bastian Casaretto 2023’te en sık karşımıza çıkacak olan saç trendlerine değinerek, sahnede daha evvelce seçili Aveda kuaförleri tarafından Aveda boyasıyla boyanmış 2 model üzerinde saç kesim demoları gerçekleştirdi. Bastian 2023’te en sık göreceğimiz saç modelini ise: “Tıpkı modada olduğu üzere, saç trendlerinde de şahsileştirilmiş dizaynlar ön plana çıkıyor. Bireyin kendini yansıtma formu olarak saç modelleri de değişiklik gösteriyor. Bu sene saçlarda Wolf Cut tarzı üzere katmanlı bölümleri sık sık göreceğiz” formunda belirtti. Bastian, onun için unutulmaz olan ve favori saç tarzını ise şöyle açıkladı: “Değişkenliği ile Bob saç modeli benim için unutulmaz diyebilirim. Çoklukla Bob modelini her bayanın dolabında bulunan “siyah küçük elbise” ile özdeşleştiriyorum. Her sene yeni bir tane alabilirsiniz fakat her daim bir evvelki yıldan daha farklı tarzda olacaktır. Tıpkı Bob modelinin 50 ve 70’li yıllarda farklı yansımalara sahip olması üzere.”

Bastian tıpkı vakitte saç tipine nazaran kesim ve tarz teklifleriyle ilgili ise “Saç kesitlerinde bireye özel tavsiyelerle ilerlemek hayli değerli. Kısmın uzunluğu ile tekniğin oluşturacağı saç biçimi bu tavsiyeler ışığında şekilleniyor. Konuğumuzun saç şekillendirme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak onlara özel bir görünümü ortaya çıkarıyoruz. “Saç imalden ötürü kimi modeller bana yakışmaz” fikrine katılmıyorum. Burada konuğun isteğini ve saç şekillendirme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak şahsileştirilmiş bir tecrübe sunmak büyük ehemmiyet taşıyor” dedi.

b2ccaaf1 2449 4f0b 95b0 ce721a8bbead 9f6c21bf 1431 44cd a0f3 72179638fb2e

Etkinlikte tıpkı vakitte iştirakçi kuaförler ve salon temsilcileri de 8 model üzerinde Aveda eserleriyle saç boyama tekniklerini uyguladı ve backstage’de Bastian tarafından bu modellere saç kısmı uygulandı. Daha sonrasında ise modeller podyumda yürüyerek Aveda saç boyaları ile boyanmış ve Bastian tarafından trendlere nazaran kesilmiş saçlarını sergiledi. En tesirli saç boyama uygulamasını yapan kuaförler ise Bastian tarafından tebrik edilerek, onunla birlikte sahnede yer aldı.

Aveda, sürdürülebilir ve tabiata saygılı bir marka olarak, Love Şenlik aktifliğinin iştirakçileri ismine lise çağındaki öğrencilere iklim farkındalığı konusunda eğitim sunan Yuvam Dünya Derneği’nin İklim Şampiyonları Projesi’ne de bağışta bulundu.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber