user
Venüs retrosu devam ediyor! Eski aşklar da bir bir dönmeye devam ediyor!

Sıradaki içerik:

Venüs retrosu devam ediyor! Eski aşklar da bir bir dönmeye devam ediyor!

VOYAGE TORBA SEZONU YENİLİKLERLE KARŞILIYOR!

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

voyage torba sezonu yeniliklerle karsiliyor amwzPqst

3c2198d4 b5f3 4dc7 bdd3 0355b2592998 watch%20pink%20receipt%20Copy

Yenilenen alanları ve konseptleri ile konuklarına daha özel ve konforlu bir tatilin kapılarını aralayan Voyage Torba, çağdaş dizaynlı odalarına yenilerini ekleyerek unutulmaz tatillere konut sahipliği yapıyor. Tabiat ile iç içe olmak isteyenler için , bahçe yahut deniz görüntüsüne açılan odalarda keyifli bir tatil mümkün. Havuza direkt girişli, iç bahçe ve terasları bulunan konforlu ve şık Lagoon odaları yahut izole bir tatil imkanı sunan Private Lagoon odaları tercih edebilir.

27ee62e5 c0bd 45fb 9d9e 2c4214643735 90cdd91d 61b3 4a21 adde 17eddae9c3a5

Lezzet ve Cümbüş Bir Arada

Fark yaratan yiyecek içecek konseptiyle unutulmaz bir lezzet seyahatine çıkaran otelde, güçlü açık büfelerin kurulduğu ana restoranın yanı sıra 1 Private Restoran, 24 saat a la carte olarak fiyatsız hizmet veren Cuisine 24, 7 a la carte restoran, 2 snack restoran, 13 bar, 1 pastane ve 1 çocuk restoranı bulunuyor. Private Restoran ve Private Bar, yalnızca Private oda kategorisinde konaklayan konuklara özel olarak hizmet veriyor. Farklı dizayn ve dizaynlara sahip 13 barın yer aldığı tesiste, zenginleştirilmiş konsepti ve artırılan oturma alanı ile keyifli bir mola alanı yaratan Lagoon Bar ise yalnızca Lagoon Oda’da konaklayan konukları ağırlıyor.

Haftanın makul günlerinde A la Carte Restoranlar Sokağı’nın ortak alanında canlı müzik ve gösteri şovları ile konukların tatiline cümbüş katan Voyage Torba, yeni dizaynlarıyla göz kamaştıran restoranlarda unutulmaz lezzetleri sofralara taşıyor.

300 metre uzunluğundaki kum plajı ve masmavi denizine alternatif olarak güneşin tadını çıkarabileceğiniz havuzlarına bir yenisini daha ekleyen Voyage Torba, toplam 8 havuzuyla konuklarına bol bol yüzme imkanı sunuyor. 6 yetişkin kaydırağı ve 1 çocuk kaydırağından oluşan aquapark kısmında sınırsız cümbüşün tadını çıkarabilirsiniz.

70e6ee9a 79a6 49ff bf4b b84e66ebbef3 9659082b dc49 4374 bb41 2bb12be85887

Tatilde de sporunu aksatmak istemeyen konukların vazgeçilmez adresi olan fitness merkezi ve minik konuklar için eşsiz bir dünya sunan Tugi Kid’s World, yepisyeni yüzüyle hizmet veriyor. Tüm yorgunluğunu geride bırakmak isteyen konuklar, SPA merkezinde sunulan birbirinden özel masaj teknikleri, eşsiz bakımlar ve hoşluk uygulamaları ile ömür gücünü yenileyebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber