user
Askerlik hayaliyle mide küçültme ameliyatı oldu, ölümden döndü

Sıradaki içerik:

Askerlik hayaliyle mide küçültme ameliyatı oldu, ölümden döndü

İYİ HİSSETTİREN EN İYİ 20 FİLM

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iyi hissettiren en iyi 20 film AJWbCplu

7b54647b 359a 4a3a 8ffb 6a5e5e64618e iyi hissettiren

İyi hissettirecek sinemalar genelde hafife alınır. Elbette, gişe rekorları kıran sinemaları seviyoruz. Lakin sıkıntı vakitlerden sonra mümkün olduğunca sevinçli, eğlenceli ve uygun hissettiren sinemalar için can atmamız şaşırtan değil. Bu nedenle, şu anda hissediyor olabileceğiniz rastgele bir tasayı azaltmak için yahut yalnızca nefes almak istiyorsanız, size çok muhtaçlık duyduğunuz bir ruh hali dayanağı sağlayacak en yeterli sinemaları bir ortaya getirdik.

Elbette, güzel hissetmek için koşuya çıkıp endorfin salgılamayı sağlayabilirsiniz. Ya da bunun yerine en sevdiğiniz kişiyi, en rahat mesken kıyafetinizi, lezzetli atıştırmalıkları kapıp çok hoş bir sineması izlemeye başlayabilirsiniz. Bu sinemaların hiçbiri sizi ağlatmayacak ve muhtemelen beyin hücrelerinizi çalıştırmayacaklar, lakin zihnimizin çok gereksinim duyduğu bir molaya muhtaçlığı yok mu? Kimsenin boş vakitlerini nasıl geçirdiğini yargılamak için burada değiliz.

Bu nedenle, sizi biraz güldürecek, size ilham verecek yahut genel olarak insanlığa olan inancınızı geri kazandıracak rahat bir sinema arıyorsanız, işte size düzgün hissettiren sinemalar…

Burada gözyaşına müsaade yok; yalnızca saf sevinç…


LITTLE MISS SUNSHINE
KÜÇÜK GÜN IŞIĞIM
2006

Bir aile, kızının bir hoşluk yarışına katılma isteği üzerine onu sahneye çıkarmak için ülkede baştan başa maceralı bir seyahate çıkar. Kızlarının hayallerini gerçekleştirmek için çok uğraş sarf eden bu aileyi izlerken nasıl gülümsemezsiniz?

LA LA LAND
AŞIKLAR ŞEHRİ
2016

Bir piyanist ve aktris, hayallerini gerçekleştirmek için karşılıklı istekleri nedeniyle birbirlerine çekilirler. Akılda kalıcı sinema müziği, canlı setler ve düş üzere kıyafetler bu sinemaya önemli bir düzgün hissettirme faktörü veriyor.

SCHOOL OF ROCK
HABABAM ROCK
2003

Amatör bir rock tutkunu olan Dewey Finn, vekil öğretmen kılığına girerek arkadaşının işini sinsice kapıyor. Öğrencilerine rock ‘n’ roll öğretiyor ve sonunda onları The Battle of the Bands yarışına kaydettiriyor. Müzik sizi baştan sona güzel hissettirmeyecekse, finali eksiksiz hissettirecek; bu mevzuda bize güvenin!

COMING TO AMERICA
AMERİKA RÜYASI
1988

Queens’te kimse Akeem’in (Eddie Murphy) aslında (kurgusal) memleketi Zamunda’da Afrika kraliyet ailesi üyesi olduğunu bilmiyor. O ve en âlâ arkadaşı Semmi (Arsenio Hall), babasının onun için seçtiği değil, sevdiği bir eş bulabilmek için Amerika Birleşik Devletleri’ne masraf.

MATILDA
1996

Film, duygusal olarak ihmalkar ailesiyle başa çıkmak için yeni keşfettiği psikokinetik yeteneklerini kullanan dahi çocuk Matilda Wormwood’a odaklanıyor. Kabul edelim, piyasaya sürüldükten sonraki birkaç yıl boyunca hepimiz üstün güçlerimiz olduğuna ikna olduk!


IT’S A WONDERFUL LIFE
ŞAHANE HAYAT
1946

Hollywood tarihinin en kıymetli sinemalarından biri. George Bailey (James Stewart), hayatı o kadar çaresiz görünen küçük bir kasaba adamıdır ki intihar etmeyi düşünür. Her vakit dünyayı görmek için Bedford Falls’tan ayrılmak istemişti, ancak şartlar ve kendi güzel kalbi onu kalmaya yöneltti. Eğitimini erkek kardeşininki için feda etti, aile tarafından yönetilen birikimleri ve krediyi ayakta tuttu, kasabayı açgözlü bankacı Bay Potter’ın (Lionel Barrymore) açgözlülüğünden korudu ve çocukluk aşkıyla (Donna Reed) evlendi. Bir köprüden atlamaya hazırlanırken, gözetici meleği ortaya girerek, o hiç yaşamamış olsaydı Bedford Falls sakinleri için hayatın nasıl olacağını ona gösterir.

THE BIRDCAGE
KUŞ KAFESİ
1996

Miami’deki eşcinsel bir drag kulübü sahibini oynayan Robin Williams, oğlunun müstakbel muhafazakar akrabalarını yatıştırmak için hayat arkadaşıyla birlikte düzmece bir dürüstlük sergilemeye karar verir.

GROUNDHOG DAY
BUGÜN ASLINDA DÜNDÜ
1993

Alaycı bir TV hava durumu sunucusu, cazip ancak aralıklı imalcisi ve huysuz kameramanıyla birlikte, Groundhog Day’i haber yapmak üzere küçük Punxsutawney kasabasına gönderilir ve burada tıpkı günü tekrar tekrar yaşarken bulur. Tek avantaj mı? Yanlışlarını düzeltme ve Rita’ya daha derinden aşık olma talihi yakalar.


LOVE ACTUALLY
AŞK HER YERDE
2003

Bu sevilen sinema bir Noel sineması olabilir lakin yıl boyunca izlenebilir. Devasa oyuncu takımı, aşk hayatları iç içe geçmiş sekiz farklı çiftten oluşuyor. Her vakit içinizi ısıtacak bir öyküyle son buluyor.

FORREST GUMP
1994

Klasikleşmiş sinemada Tom Hanks, çocukluk arkadaşına aşık olan Forrest Gump’ı canlandırıyor. “Koş, Forrest, koş” her vakit sinemayla eşanlamlı olacak olsa da, onu baş karakterin olumlu mantrası ve sloganı için seviyoruz: “Hayat bir kutu çikolata üzeredir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”

BACK TO THE FUTURE
GELECEĞE DÖNÜŞ
1985

1980’lerde geçen Marty McFly, vakitte seyahat deneyi zıt gidince çılgın bilim adamı Doc Brown ile vakitte geriye 50’lere masraf. Geçmişe takılıp kalan Marty, geleceğini geri getirmek ve Doc’u kurtarmak için anne babasını birbirine aşık etmelidir.

WALL-E
VOL-İ
2008

WALL-E, çöplerle dolup taşan ve tüm insanların uzaya kaçtığı bir Dünya’da kalan son robottur. 700 yıl boyunca pisliği temizlemeye çalıştı, fakat kimi hayli enteresan insan gibisi nitelikler geliştirdi. Bir gemi, şık ve yeni bir robot cinsiyle geldiğinde, WALL-E sonunda bir arkadaş bulduğunu düşünür ve gemi ayrılırken gemide istiflenir.

TOY STORY
OYUNCAK HİKAYESİ
1995

Yeni bir uzay adamı aksiyon figürü, bir erkek çocuğun yatak odasında en âlâ oyuncak olarak onun yerini aldığında, bir kovboy bebeği derinden tehdit edilmiş hisseder ve kıskanır.

THE WIZARD OF OZ
OZ BÜYÜCÜSÜ
1939

Fantastik sinemasında, Dorothy, ailesinin Kansas’taki çiftliğini bir kasırga vurduktan sonra büyülü bir diyara sürüklenir. Bu, onu konuta dönüş yolunu bulmak için Zümrüt Kent’e yanlışsız bir maceraya atmaya sevk eder. Yol boyunca şık yakut kırmızısı terlikler alır ve birkaç özel arkadaş edinir. Daha da güzeli, şu bedelli dersi de öğreniyor: Öbür taraftaki çimler ne kadar yeşil (ya da onun durumunda sarı) görünürse görünsün, hakikaten mesken gibisi yoktur.

MAMMA MIA!
2008

Meryl Streep’in hoş bir Yunan adasında müzik söyleyip dans etmesinden daha âlâ olan tek şey, bunu ABBA’nın bağımlılık yaratan sesleriyle yapıyor olmasıdır. Birlikte müzik söylememeye çalışırken uygun talihler…


THE PURSUIT OF HAPPYNESS
UMUDUNU KAYBETME
2006

Bu biyografik dramada çabucak hemen her sahne sizi memnun gözyaşları döktürecek. Sinema, hedefini bulmak ve gerekli bir meslek değişikliği yapmak için çaresiz olan Chris Gardner (Will Smith) isimli mücadeleci bir satıcının gerçek kıssasına dayanıyor. Chris’in oğlu Christopher Jr. ile olan bağının neden bu kadar güçlü olduğunu merak ediyorsanız; bunun nedeni, çocuğun Smith’in kendi oğlu Jaden Smith tarafından canlandırılmasıdır.

MRS. DOUBTFIRE
MÜTHİŞ DADI

1993
Merhum Robin Williams, İngiliz dadı Bayan Doubtfire olarak yeri süpürürken, Aerosmith’in “Dude (Looks Like a Lady)” müziğinin güldükten sonra başınıza takılmasını bekleyin. 1993 imali güldürüde Williams, karısını ve çocuklarını kahya olarak çalışarak geri kazanmaya çalışan bahtsız baba Daniel Hillard’ı canlandırıyor. Hillard’ın aile ile etkileşimleri o kadar şirin ki onlara palavra söylediğini unutacaksınız.

GIRLS TRIP
KIZ GECESİ
2017

Regina Hall’un canlandırdığı Ryan, her yıl düzenlenen Essence Şenliği’nde konuşma yapması için davet edilir. Bunu en düzgün arkadaşları Sasha, Lisa ve Dina ile yine ilişki kurmak için bir talih olarak görür ve kızlar New Orleans’a bir seyahate çıkar.

LETTERS TO JULIET
AŞK MEKTUPLARI
2010

Verona’yı ziyaret eden bir bayan, kalbi kırık bir duvarın Shakespeare’in trajik kahramanı Juliet’e notlar bıraktığını ziyaret eder. Mektuplardan birinin müellifinin izini sürmeye ve onu sevgilisine kavuşturmaya karar verir. Yüzünüze bir gülümseme koyması garanti.

THE GENTLEMEN
2020

Çılgın, aksiyon dolu Guy Ritchie sinemaları sizi güzel hissettiriyorsa, bu sinemayla kazanan sizsiniz. Amerikalı göçmen Mickey Pearson (McConaughey), Londra’daki kârlı işini satmak ister ve dedikodu yayılır. Entrikalar, rüşvet, şantaj ve gangsta sinemalarının hükümdarından çok esprili ve tesirli sahneler…

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber