user
Covid-19 aşılarından korkmalı mı korkmamalı mı uzmanlar uyarıyor!

Sıradaki içerik:

Covid-19 aşılarından korkmalı mı korkmamalı mı uzmanlar uyarıyor!

ROLAND MOURET YENİ KOLEKSİYONUNU AMAZON’UN YENİ PLATFORMUNDA GÖSTERECEK

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

roland mouret yeni koleksiyonunu amazonun yeni platformunda gosterecek a4671Wa8

5cd9620f 2a7b 457b 82bd df245e0c0dde roland

Roland Mouret, Londra Moda Haftasını es geçerek yeni koleksiyonunu Amazon Prime’a taşıyor.

Birçok dizayncı üzere geçtiğimiz pandemi devrinde yeni koleksiyon gösterimlerinde farklı bir istikamet izleyen Roland Mouret, Oscar de la Renta üzere Amazon’un ‘Luxury Stores’ platformuna katıldı.

Amazon Prime müşterilerine ‘lüks alışveriş deneyimini’ sunan ‘Luxury Stores’ platformunda Mouret bir dakikalık bir görüntü ile yeni koleksiyonunu sunacak. Lüks modada yerini kalıcı yapmak isteyen Amazon, daha evvel birçok insiyatif ile gayelerine güç katmıştı. 

View this post on Instagram

We’re thrilled to announce our partnership with LUXURY STORES at @amazonfashion The next digital destination for luxury which triggered the idea for the NO SHOW; a CGI no-model, no-location, no waste fashion show! #NOSHOW created by @ondrejzunka #FashionMonth #AmazonLuxuryStores

A post shared by ROLAND MOURET (@roland_mouret) on Sep 17, 2020 at 4:01am PDT

“Bir şey lüks ya da lüks değil olarak tanımlandığında, birden fazla vakit bu yalnızca ‘snob’ bir söz,” diye partnerlik hakkında konuşan Roland Mouret, şimdiye kadar birçok lüks dizayncı üzere koleksiyonların gösterim yerinin sofistike olması gerektiğini savunmuştu. Vaktin değişmesi ve herkesin dijitale taşınması ile birlikte artık “Tüm müşterilerim Amazon’da. Bu gerçeklik. Artık hepimiz Amazon müşterisiyiz,” diyen Roland Mouret, lüks moda dalında değişimler olması gerektiğini savundu. 

Moda kesimindeki değişen sistem için, “Bu Amazon’un kabahati değil. Moda kesimi kendi yanılgılarını yaptı. Çok fazla eser yarattık, moda haftasına müşterilere verdiğimiz değer kadar ehemmiyet vermedi. Adeta bir canavar yarattık,” diyen Mouret, müşteriler ile kurulan direkt irtibatın markaları geliştirebileceğini vurguladı. Amazon’da kendine ayrılan butiğin bir outlet usulünde olmayacağının altını çizen Mouret, platformun markayı olduğu üzere yansıtacağını belirtti. “View in 360” (360 derece görüntü) özelliği ile müşterilerin kendi deri renkleri ve vücutları ile deneyebilecekleri portalda, beşerler kıyafetlerin üzerlerinde nasıl duracağını görebilecekler. 

View this post on Instagram

The countdown to fashion month is complete! Join us this season as we celebrate all things digital, a genre of creativity that is shaping our future! #StayTuned #FashionMonth Typography animation created by award winning #GraphicDesign artist @ben_designs

A post shared by ROLAND MOURET (@roland_mouret) on Sep 17, 2020 at 2:00am PDT

Moda haftalarını özleyip özlemeyeceğini sorgulayan Mouret, “Kötü kararlar verdik. Bu sürdürülebilir değildi,” diyerek bu yılki görüntüsünün ‘No Show’ olarak isimlendirildiğini ve büsbütün karbon nötr olduğunu ekledi. Görüntüde yeni koleksiyonundan beş farklı eşleştirme göstereceğini söyleyen Rolan Mouret, modadaki değişime katılan markalar ortasına yerleşti. Bu haftanın başında Roland Mouret üzere Amazon’a katıldıklarını duyuran Oscar de la Renta CEO’su Alex Bolen, “Olan müşterilerimizin %100’ünün Amazon’da olduğunu iddia ediyorum ve bunların çoğunluğu Prime üyeleri,” diyerek kararlarının epeyce mantıklı olduğunu belirtmişti. Online satışa katılan birinci markalar ortasında olan Mouret, “Yirmi sene evvel Manolo Blahnik ve ben Net-a-Porter’e katılan birinci markalar ortasında olmuştuk. O vakitler beşerler müşterilerin internet üzerinden değerli kıyafetler almayacağını söylüyordu. Birebir ‘snob’ niyet burada da devam ediyor. Bugün farklı bir zorluk var ancak kreatif hislerim bunun yanlışsız olduğunu söylüyor,” dedi. 

.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber