user
Bir ilişkiyi sürdürmek ne kadar zor olabilir?

Sıradaki içerik:

Bir ilişkiyi sürdürmek ne kadar zor olabilir?

TAYLOR SWIFT’İN NETFLIX BELGESELİNİN İLK FRAGMANI YAYINLANDI

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

taylor swiftin netflix belgeselinin ilk fragmani yayinlandi zjlrqqWF

67d31dbf 9c4a 4b88 aa87 78593a7c2747 swift

Taylor Swift, Netflix belgeselinin birinci fragmanını yayınladı ve belgeselin epey şahsî olduğu görülüyor! ‘Miss Americana’ isimli belgesel, Swift’in ‘Lover’ albümünde yayınlanan ‘Miss Americana and the Heartbreak Prince’ isimli müziğinden geliyor. Swift’in müzik ve beste yapma sürecinden, basın korkusuna ve Kim Kardashian ve Kanye West ile olan tartışmasına kadar birçok sahne ardı imaj içeren belgesel ile Swift’in kişiliğini daha yeterli göreceğiz. “Bir yıl boyunca kimse beni fizikî olarak görmedi,” diyerek Kardashian ve West ortasındaki tartışmayı anlatan Swift, “Ve istediklerinin bu olduğunu düşündüm,” diye ekledi. 

31 Ocak’ta Netflix üzerinden yayınlanacak olan belgesel, açıklandığından beri Swift’in müzik imalcisi Scooter Braun ile olan davası ile bir arada eleştiriliyor. Kasım, 2019’da LAKİN Ödüllerinden evvel Twitter’dan bir paylaşım yapan Swift, hit müziklerinin haklarının çalındığını ve bu süreci belgeselinde anlatacağını söylemişti. “Bu haberi size bu türlü vermek istemezdim. Netflix son yıllarda hayatımı mevzu alan bir belgesel yarattı. Scott ve Scooter eski müziklerimi ve performanslarımın görüntülerini bu projede kullanmama müsaade vermedi. Bana olanları paylaşmanın öteki sanatkarlar için farkındalığı artıracağına ve birebir mukadderatı paylaşmamızı önleyeceğine inanıyorum. Bana verilen ileti çok net. Hasılı, yeterli bir kız ol ve çeneni kapalı tut. Yoksa cezalandırılırsın. Ben yalnızca KENDİ müziğimi söylemek istiyorum. Olan bu. Sizi seviyorum ve bana olanları bilmeniz gerektiğini düşündüm,” diyen Swift, belgesel sürecinde yaşadıklarını hayranları ile paylaşmıştı. 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber