user
Karantinadan sıkılan Ebru Polat, dansıyla sosyal medyayı salladı

Sıradaki içerik:

Karantinadan sıkılan Ebru Polat, dansıyla sosyal medyayı salladı

SOSYAL İZOLASYONDA 15 ÜNLÜNÜN EVİNE KONUK OLUYORUZ

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

sosyal izolasyonda 15 unlunun evine konuk oluyoruz zlJkvIrA

6a563635 c62e 4191 82f9 75fec2655573 Kapak%20(1)

En sevdiğiniz ünlülerin meskenlerini daima merak ettiyseniz, karantina mühletinin bu merakınızı gidereceğine eminiz! Canlı yayın konserleri, sanal röportajları yahut TikTok görüntüleri ile yıldızların konut dekorasyonlarını görüyoruz. Biraz ‘stalker’ üzere duyulabilir lakin itiraf edin ünlülerin konutları her vakit ilgimizi çeken bir gizem olmuştur! 

Herkesin meskenlerine çekildiği bu devirde bizden farksız olan ünlüler fotoğraf galerilerindeki ‘throwback’ fotoğrafları tükettikleri için artık mutfaklarından, bahçelerinden yahut salonlarından paylaşım yapıyorlar. Her vakit merak ettiğimiz konutlarını ve karantina sürecinde yaptıklarını paylaşan ünlüleri aşağıda görebilirsiniz…

JENNIFER LOPEZ VE ALEX RODRIGUEZ

Miami’deki konutlarında çocukları ile bir arada izolasyonda olan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, meskenlerini birçok Instagram paylaşımında gösteriyorlar. Genelde bahçede vakit geçiren çift, hayranlarına konutlarını göstermekten çekinmiyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu meskeninde ‘Together At Home’ konserine katılan Lopez, bahçesini bir açık konser alanına çevirmişti. 

NAOMI CAMPBELL

New York’taki konutundan ‘No Filter’ web röportaj serisini sürdüren Naomi Campbell, Karlie Kloss, Serena Williams ve Cindy Crawford üzere isimler ile bir ortaya gelmişti. Campbell’ın siyah beyaz portreleri ile dekore edilen meskenini röportaj görüntülerinde görebilirsiniz. 

HAILEY BALDWIN VE JUSTIN BIEBER

Eşi Hailey Baldwin ile Los Angeles’taki konutunda izolasyonda olan Justin Bieber, karantinanın başından beri bir sürü TikTok görüntüsü paylaşıyor. Paylaştığı bir görüntüde ‘Floor Is Lava’ challenge’ını yapan Bieber, yere değmeden meskenin bir ucundan öbür ucuna gitmeye çalıştı. 

JOHN KRASINSKI VE EMILY BLUNT

Evde kalan hayranlarını eğlendirmek için ‘Some Good News’ isminde bir web serisi başlatan Krasinski, programında Steve Carell, Brad Pitt ve Robert DeNiro üzere isimleri ağırladı. Özgün Hamilton takımını canlı yayın bir Zoom performansı için bir ortaya getiren Krasinski’nin serisinde eşi Emily Blunt’ı da görüyoruz! Krasinski’nin ofisinden çektiği görüntülerin art planında ilgi alımlı dekorasyon nesneleri ve çocuklarının çizimlerini görüyoruz. 

FLORENCE PUGH

Los Angeles’ta sevgilisi Zach Braff ve sahiplendikleri köpekleri ile bir arada izolasyonda olan Florence Pugh, meskeninin ve bahçesinin fotoğraflarını paylaşıyor. Birden fazla vakit mutfakta olan Pugh, yemek yapma yeteneklerini Instagram’dan paylaşıyor. 

GIGI HADID

Gigi Hadid kardeşi Bella ile bir arada annesi Yolanda Hadid’in çiftlik meskeninde izolasyonda.

ASHLEY GRAHAM

Eşi Justin ve yeni doğan bebekleri ile bir arada teyzesinin Nebraska’daki çiftlik konutunda izolasyonda olduğunu açıklayan Ashley Graham, “Burada olmak benim için çok özel. Her yaz ailem ve kuzenlerimle buraya geliyordum” dedi. 

CHRISSY TEIGEN VE JOHN LEGEND

Çocukları Miles ve Luna ile birlikte Los Angeles’taki konutlarında olan Chrissy Teigen ve John Legend sıklıkla konutlarının fotoğraflarını paylaşıyorlar. 

SOPHIE TURNER VE JOE JONAS

Sophie Turner ve Joe Jonas da hepimiz üzere meskenlerinde toplumsal izolasyonda. Geçtiğimiz günlerde Conan O’Brien’a sanal bir röportaj veren Sophie Turner’ın art planda görünen krem renkler ile dekore edilen konutu gözümüzden kaçmadı!

DIDDY

Karantina sürecinde hayranları ile dans görüntüleri paylaşan Diddy bir paylaşımında ise bizi meskeninin ufak bir tipine çıkardı. 

LADY GAGA

Evden çalışan Lady Gaga, ‘Together At Home’ konserini organize etmek için epeyce gayret göstermişti. Gösteri sırasında meskeninin piyano odasından yayın yapan Lady Gaga birebir vakitte salonundan da fotoğraflar paylaşmıştı. 

JIMMY FALLON

Jimmy Fallon, birçok gösteri sunucusu üzere meskenden çalışıyor. Ünlüler ile sanal röportajlar ve oyun geceleri düzenleyen Fallon’un, çektiği görüntülerde meskenini de görüyoruz. Hamptons’da bulunan meskenin en farklı yanlarından biri kocaman bir kaydırak olması! Kaydırağın öyküsünü anlatan Fallon’un eşi Nancy, “Kaydırak eski bir ahırda ve bu ahır ile yapmak istediğim tek şey ortasına bir kaydırak koymaktı. Bu ne kadar havalı ve eğlenceli değil mi? Hakikaten çok eğlenceli, birçok vakit bu kaydıraktan kayıyorum. Bazen elimde bir sürü çamaşır oluyor yahut öteki şeyler” dedi. 

ELLEN DEGENERES

Evden çalışan bir başka gösteri sunucusu ise Ellen DeGeneres. Manzaralı konuşmalar ile ünlüleri sanal bir formda meskeninde ağırlayan Ellen, genelde köpekleri ile birlikte kocaman koltuğundan yayın yapıyor. 

KYLIE JENNER

Kısa bir müddet evvel Los Angeles’ta yeni bir konuta taşınan Kylie Jenner, bazen konutunun bahçesinden bazen de salonundan fotoğraflar paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Stassie ile komik bir TikTok görüntüsü paylaşan Jenner bize konutunun kısa bir çeşidini vermiş oldu!

DRAKE

Birkaç hafta evvel ‘Toosie Slide’ müziğinin görüntüsünü yayınlayan Drake, müzik görüntüsünü meskeninde çekti. Toronto’daki 4,645 metre karelik villasında çektiği görüntüde meskeninin neredeyse her köşesini gezdiren Drake adeta bir şatoda yaşıyor! 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber