user
3 top alüminyum folyo atmak yeterli! Çamaşırları kurtarıyor, eklem ağrısında bile etkili

Sıradaki içerik:

3 top alüminyum folyo atmak yeterli! Çamaşırları kurtarıyor, eklem ağrısında bile etkili

Sararmış yastık lekelerine elveda dedirten yöntem! Tek malzeme bembeyaz yapıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

65b3b536f417864ac703185a

Yastıklarda ortaya çıkan sarı lekeler terleme, vücut yağları, kozmetik ürünler ve diğer dış etkenlerin birleşimi sonucunda oluşabilir. Sadece görsel bir rahatsızlık olmanın ötesinde, bu lekeler bakteri ve alerjenlerin üremesi için uygun bir ortam yaratarak sağlık sorunlarına zemin hazırlayabilir. Sararmış yastık lekelerini ise en güzel bulaşık parlatıcısı çıkarıyor.

BULAŞIK PARLATICISI BEYAZLATIYOR

Sararmış yastıklarınız için sadece bulaşık parlatıcısı kullanmanız yeterli olacaktır. Özellikle terleme sonucu ortaya çıkan sarı lekeler, 2-3 ayda bir yastıklarda belirebilir.

Sararmış yastık lekelerine elveda dedirten yöntem Tek malzeme bembeyaz yapıyor

Yastıklarınızın üzerine bulaşık parlatıcısı dökün ve elyaflarıyla birlikte çamaşır makinesinde yıkayın. Yıkamadan sonra eğer kış mevsimindeyseniz, peteğin yanında kurulamak iyi bir tercih olacaktır. Ardından yastıkları elinizle tek tek açtığınızda, yastıklarınız pamuk gibi yumuşak ve kar beyazı olacaktır.

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber