user
Sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor mu? Eğer size dokunmaktan kaçınmıyorsa….

Sıradaki içerik:

Sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor mu? Eğer size dokunmaktan kaçınmıyorsa….

PRENSES DIANA’NIN GELİNLİĞİ KENSINGTON SARAYI’NDA SERGİLENECEK

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

prenses diananin gelinligi kensington sarayinda sergilenecek 7fwsgt7v

6bfc04ba 15dd 411a 936c d5a56700cfd0 gelinlik%C4%B1

Prenses Diana’nın efsanevi gelinliği bu yaz aylarında spot ışıkları altında! Kensington Sarayı’nda ‘Royal Style in the Making’ standında gösterilecek olan gelinlik, moda dizayncıları ve kraliyet ortasındaki alakayı inceleyecek. Prenses Diana’nın 1981’de Prens Charles ile düğünlerinde giydiği gelinlik, 3 Haziran’dan 2 Ocak’a kadar gösterimde olacak.

1995’ten beri gösterilmeyen, Anneleri Prenses Diana’nın gelinliğini stant için ödünç vermeyi kabul eden Prens William ve Prens Harry, gelinliği Historic Royal Palaces kurumuna verdiler. Daha sonra Diana’nın çocukluk meskeni Althorp’ta yer alacak olan gelinlik, Kensington Sarayı’nda Kraliçe II. Elizabeth’in annesinin 1937’de giydiği elbisenin yanında sergilenecek.

David ve Elizabeth Emanuel tarafından tasarlanan gelinlik, Kraliyet Ailesi tarihinin gelinlikleri ortasında en uzun kuyruğuna sahip. Neredeyse 8 metrelik kuyruğu ve balon kolları ile dikkat çeken Prenses Diana’nın gelinliği tıpkı vakitte dramatik bir eteğe sahip. Antik dizaynlı danteller ile süslenen gelinlik, Prens Charles’ın büyük büyük annesi Kraliçe Mary’nin kullandığı işlemelere sahip.

Bir basın açıklaması ile stant hakkında konuşan stant küratörü Matthew Storey, “Kensington Sarayı’ndaki yaz standımız, İngiliz dizaynının en kıymetli yeteneklerine ışık tutacak. Bu yetenekler, 20. Yüzyılda Kraliyet Ailesi’nin görsel kimliğini şekillendirdiler,” dedi. “Şüphesiz, standın en değerli kesimlerinden biri Wales Prensesi Diana’nın göz kamaştıran Emanuel tasarımı gelinliği olacak” diyen Storey, “Bu gelinlik 25 sene sonra birinci kez sergilenecek ve moda hayranları için birçok sürpriz planladık” diye ekledi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber