user
Eslina İsminin Anlamı Nedir? Eslina Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?

Sıradaki içerik:

Eslina İsminin Anlamı Nedir? Eslina Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?

KATY PERRY, ORLANDO BLOOM’UN DOĞUM GÜNÜNÜ INSTAGRAM’DAN KUTLADI

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

katy perry orlando bloomun dogum gununu instagramdan kutladi

53cf2bc9 f138 4e45 96a0 a0435479c79b perry1

2020’de ünlülerin pek çok özel günü oldu, bunlardan biri ise Katy Perry ve Orlando Bloom’un! Dünyanın birçoğu için vakit adeta dururken, Bloom ve Perry birlikte birinci çocuklarını dünyaya getirdiler. Daha evvel Miranda Kerr ile Flynn isminde bir oğlu olan Bloom, artık ise nişanlısı Katy Perry ile kızları Daisy Dove’u dünya ile tanıştırdı. 2021’de bağlarının çok daha kuvvetli olduğunu kanıtlayan Katy Perry, nişanlısı Bloom’un 44. Yaşını Instagram paylaşımı ile kutlamayı unutmadı.

“Aşkıma en memnun 44. yaş günü diliyorum, Dove’umun kusursuz babası ve benim göremediklerimi bana yansıtan parlak ve kusursuz bir ayna,” diyen Perry kelamlarını, “Her vakit yanımda olduğun ve vazçgemediğin için teşekkür ederim. Ayımın güneşini bulduğu için çok memnunum, seni dünyalar kadar çok seviyorum,” diyerek tamamladı.

Ocak 2016’da ilgilerine başlayan Perry ve Bloom çifti Altın Küre Ödüllerinin partisinde tanışmışlardı. Lakin münasebetlerinin birinci yılından kısa bir mühlet evvel ayrılan çift, 2018’de Japonya’daki yılbaşı partisinde tekrar bir ortaya gelmişlerdi. Artık ise bağlantılarından daha evvel görülmemiş bir fotoğraf serisi paylaşan Perry, Bloom ile at binme seyahatlerinden birlikte diş fırçalamalarına kadar pek çok kare paylaştı. Birlikte geçirdikleri en özel anları adeta bir anı seyahati halinde paylaşan Perry, nişanlısı Orlando Bloom’un yeni yaşını en şirin halde kutlamış oldu.

Capital Breakfast programında iki yıl evvel Bloom’un kendisine bir restoranda evlenme teklifi ettiğini söyleyen Perry, “Sevgililer Günüydü ve o gün çalışmam gerekiyordu ve onunlar bir İtalyan restoranında buluştum. Oraya vardığımda yeni traş olmuştu, tenis ayakkabılarını giymiyordu ve çok şıktı. Ben de ‘Ah, sanırım burada bir şeyler dönüyor,’ diye düşündüm,” diyerek evlenme teklifini anlatmıştı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber