user
Hemen tırnaklarınıza bakın eğer bu belirtiler varsa çok ciddi bir hastalığınız olabilir

Sıradaki içerik:

Hemen tırnaklarınıza bakın eğer bu belirtiler varsa çok ciddi bir hastalığınız olabilir

JAY-Z AİLESİ HAKKINDA KONUŞTU

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

jay z ailesi hakkinda konustu CGeseVMl

566e4c7f d1a8 4649 9f85 50fa7508705d b%C4%B1

Sunday Times’a özel bir röportaj veren Jay-Z, kendisi ve eşi Beyoncé’nin çocuklarını nasıl yetiştirdiklerini anlattı. Dokuz yaşında kızları Blue Ivy ve üç yaşındaki ikizleri Sir ve Rumi Carter hakkında konuşan Jay-Z, “Çocukların gereksinimi olan sevildiklerini bilmeleri. ‘Size vereceğim şirket bu, bunu sizin için yarattım.’ demek değil.” dedi.

Çocuklarına gelecekte müzik mesleğini seçmeleri için baskı kurmayacaklarını söyleyen Jay-Z, “Çocuklarım müzik yahut spor kesiminde olmak istemiyorsa ne yapacağım? Hiç bilmiyorum. Fakat çocuklarımızı her formda desteklersek ve seversek, her şey mümkün.” dedi. “Amacımız sevgi dolu bir etraf sunmak ve kim olmak istediklerini dikkatle dinlemek.” diyen Jay-Z, “İnsan olarak hepimiz çocuklarımızın makul bir biçimde yetişmesini ve yapıcaklarını bizim istediğimiz biçimde yapmalarını istemek çok olağan. Lakin bunu asla bilemeyiz. Biz yalnızca onlara istikamet gösterebiliriz.” diye ekledi.

Jay-Z ve Beyoncé baskı kurmasa da şimdiden müzik dalında kendini kanıtlamayı başaran Blue Ivy, Mart ayında Grammy mükafatı kazanan ikinci en genç sanatçı olmuştu. Annesi Beyoncé’nin ‘Brown Skin Girl’ görüntüsünde yer alan Blue Ivy, Grammy’lerde ‘En Düzgün Müzik Videosu’ mükafatını kazanmıştı. Good Morning America programına görüntünün ilhamını anlatan Beyoncé, “Brown Skin Girl müziğinde farklı ırkları temsil etmemiz benim için çok kıymetliydi ve her karakteri kendi ışığında göstermek istedim.” demişti.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber