user
Ünlü oyuncu Adan Canto’yu öldüren “apendiks kanserinin” az bilinen 6 uyarı sinyali

Sıradaki içerik:

Ünlü oyuncu Adan Canto’yu öldüren “apendiks kanserinin” az bilinen 6 uyarı sinyali

https://www.aksam.com.tr/mor-papatya/cocuklarda-zekayi-10a-katliyor-cikolatayi-boyle-yedirin/haber-1432330

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

t25 cocuklarda zekayi 10a kat 183

Çocukların tükettiği besinler beyin işlevlerini ve dolayısıyla zekayı etkiler. Hatta bazı besinlerin etki süreci hamilelikte başlar. Anne karnındayken tüketilen besinler çocuğun zeka gelişimini olumlu etkiler. Elbette genetik faktörler de önemli ama uzmanlar çocuklarda zeka için sıklıkla beyinsel aktiviteyi güçlendiren besinleri tavsiye eder.

Bitter çikolata zeka gelişiminde ilk sırada yer alan bir besindir. Yüzde yüz kakao tohumunu içerdiğinde içeriğindeki en saf vitaminleri barındırır. Diğer çikolataların 10 katı faydalıdır.

BİTTER ÇİKOLATANIN FAYDALARI NELERDİR?

İlk kez keşfedildiğinde bademin koyu hali olarak kabul edilen bitter çikolatanın ham maddesi olan kakao yüksek oranda oleik yağ barındırır. Bu yağ omega yağ asitlerinin en faydalısıdır. Öte yandan içeriğinde yüksek oranda antioksidan olan polifenoller vardır.

Kateşin, antosiyanidiler ve proantiosiyanidiler de barındıran bitter çikolata tek seferde bir antibiyotik ve ağrı kesininin sağladığı faydaları sağlar.

Güçlü bir sinir sistemini destekleyen bitter çikolata bu sayede beyinsel fonksiyonları artırır. Konsantre gücünü artırarak beyinin hem sayısal hem sözel loplarını çalıştırır.

Beyin fonksiyonlarındaki hareketlenme artıkça vücudun bilgi akışındaki dirençte sağlamlaşır. Kan akışı dengelenir. Gün içinde yorgunluk ya da strese bağlı gelişen komplikasyonlar engellenir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber