user
Hamile kalmak için neler yemeli bol bol avokado tüketin!

Sıradaki içerik:

Hamile kalmak için neler yemeli bol bol avokado tüketin!

‘DIRTY DANCING’ FİLMİNİN DEVAMI ÇEKİLİYOR

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

dirty dancing filminin devami cekiliyor NZ2aKbdP

76bef32d e69b 4553 afc5 13ffe417ffc3 dirtydancing

‘Dirty Dancing,’ dünyanın en ikonik dans sinemalarının başında geliyor. Birinci olarak 1987’de yayınlanan ve kısa müddette bir fenomen olan ‘Dirty Dancing’ epey düşük bütçe ile çekilmiş ve böylesine büyük bir muvaffakiyet kimse tarafından beklenmemişti. Sarah Jessica Parker ‘Baby’ karakteri ve Billy Zane’in ‘Johnny Castle’ karakteri olarak seçmeye katıldığı ‘Dirty Dancing’ sinemasında, ortalarındaki kimya ve çekim sebebiyle başroller için Jennifer Grey ve Patrick Swayze seçilmişti. Annesi ünlü bir dans eğitmeni olan Patrick Swayze, tıpkı sinemada olduğu üzere Jennifer Grey’e hocalık yapmış ve sinemanın tüm hislerini gerçekte de yansıtmıştı. 

Bütçe sebebiyle büyük isimlere yönelemeyen ‘Dirty Dancing’ üretimcileri, direktör için de Oscar Ödüllü bir belgesel direktörü olan Emile Ardolino’yu tercih etmişlerdi. Birinci uzun metraj sinemasını çeken Emile Ardolino, kamerayı sahne ortalarında açık bırakmış, Jennifer Grey ve Patrick Swayze ortasındaki gerçek bağlantısı beyaz perdeye taşımıştı. Sinemada gördüğünüz Patrick Swayze’nin Jennifer Grey’e dans hareketlerini yapamadığı için sonlanması, birbirileriyle alay ederek dans etmeleri üzere pek çok sahne aslında Emily Ardolino’nun kamerayı açık bırakması sonucundan doğdu!

0ae533a5 5a1c 4d9e afab 0775d93cf8f6 35d887d1 5dc7 4edf 9c70 e69f1204f7a9Dirty Dancing Sineması 1987 (Lionsgate)

Filmin senaristi Eleanor Bergstein’in gençliğinden ilham alan ‘Dirty Dancing’ kıssası, danslarıyla, ikonik replikleriyle ve Jennifer Grey ile Patrick Swayze ortasındaki mükemmel kimya ile 20. Yüzyılın efsanevi sinemaları ortasına yerleşti. Birebir sinemadaki Frances Houseman (Baby) karakteri üzere ailesi ile yaz kamplarına giden Eleanor Bergstein, 60’lı yıllarda ailesinden bâtın olarak bodrum katlarında yaptığı ‘Dirty Dancing’ danslarından ilham aldığını söylüyor. Birinci çıktığı vakitlerde bir sansasyon yaratan ‘Dirty Dancing’ sineması 80’lerden itibaren tüm jenerasyonların severek izlediği bir kült sinema haline geldi. Üzerinden yıllar geçse de konuşulmaya ve izlenmeye devam eden ‘Dirty Dancing’ sinemasının devamı çekildiği öğrenildi!

17abcd4b c277 42ed 8781 53da6eac0cbe 15a32d75 87cf 45c2 a6f4 3b6205c681cbDirty Dancing Sineması 1987 (Lionsgate)

“Kimse Baby’i köşeye oturtamaz” repliği ve süper atlama sahnesi ile akıllarımıza kazınan ‘Dirty Dancing’ sinemasında ‘Baby’ karakterini canlandıran Jennifer Grey, yeni sinemanın takımına katılacağını duyurdu. Deadline’ın haberine nazaran devam sinemasının üretim grubunda de yer alacağı söylenen Grey, tıpkı vakitte yeni sinemanın başrolünde yer alacak. 2017’de ABC tarafından tekrar çekilen ve Abigail Breslin’in başrolde yer aldığı ‘Dirty Dancing’ sinemasında yer almayı reddeden Jennifer Grey, “Bu gösteriye katılmamı istediler, bu gururumu okşadı zira sormaları güzel bir hareketti. Fakat bunun benim için yanlış olacağını düşündüm, bana pek uygun gelmedi.” demişti. 

19c68c19 24cc 4314 8cb8 18e72dbec865 bf9948ac ef33 4fe1 8ea6 d56c5256ee8dDirty Dancing Sineması 1987 (Lionsgate)

Jonathan Levine’in yöneteceği devam sinemasında ‘Twilight’ sinemasının üretimini üstlenen Gillian Bohrer de yer alacak. Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis tarafından yazılan devam sinemasında hayli nostaljik sahneler olacağı duyuruldu. Lionsgate’in CEO’su Jon Feltheimer, Deadline’a yaptığı açıklamada, “Bu Hollywood’un en makus saklanan sırlarından biri. Dirty Dancing sinemasını en çok satan başlıklardan ve şirketin en başarılı sinemalarından biri yapan tüm ögeler yer alacak. Hayranlarının uzun bir müddettir beklediği romantik ve nostaljik bir sinema hazırlanıyor,” dedi. 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
hack forum
haberror.com hackerevi.com https://adhaber.com https://haberportakali.com https://habergrup.com https://haberhayal.com https://habergokyuzu.com hack forum https://yayinhaberi.com https://haberror.com/kripto-paralar/ haberror.com/en-iyi-nft-olusturma-programlari/ hack haber hacker haber siirtgundem.net kartalinsesi.net haberix.net haberlertr.net hithaber.net hesap paylaşım haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler haberler zonguldak haber haberler yeni bir haber yeni basın yanık yurt haberler türk yurdu haber turan haber tomarza haber suluova haberleri siirt haber pantürk haber mikro haber memur haberleri kripto para haberleri kartal haberleri haber yerin haber paket haberler milas haberleri haberler haber akademi 24 erzincan haber gündem haber göynücek haberleri eğirdir haber dini haber cide haber bilge haber bartın haber azdavay haber aykırı kalem antalya haber ak haber ajansı afyon kocatepe haber